Rıdvan Dilmen: Hamza Hamzaoğlu Burak'ı Oyuna Alarak Hata Yaptı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Hamza Hamzaoğlu Burak'ı Oyuna Alarak Hata Yaptı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Burak, 'Ulan helva gibi maç, girersem gol atarım' diye düşündü, Hamza Hoca da Burak'ı oyuna alınca çok büyük hata yaptı." dedi.

25.01.2015 23:01  Güncelleme: 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Cim Bom, Sneijder ve Bruma'nın golleriyle rakibini rahat geçerken haftaya oynanacak Bursaspor karşılaşması öncesinde bir de fire verdi.

BURAK SADECE 3 DAKİKA OYUNDA KALABİLDİ

Karşılaşmanın 78. dakikasında Umut Bulut'un yerine oyuna dahil olan Burak Yılmaz, oyunda yalnızca 3 dakika kalabildi. Bu süre zarfında topla buluşan ve pası verdikten sonra kendisini yere bırakan golcü futbolcu, 81. dakikada yerini Hamit Altıntop'a bıraktı.

DİLMEN: HAMZA HOCA BÜYÜK HATA YAPTI

NTV'de yayımlanan Yüzde Yüz Futbol programında karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Hamza Hamzaoğlu'nun Burak'ı oyuna alması için hiçbir sebep olmadığını söylerken, "Hamza Hoca çok büyük hata yaptı ama muhtemelen Burak oyuna girmek istemiştir. Tiyatroyu oynuyorum şimdi. Burak kenardayken bakmıştır, Rize arkada çok fazla pozisyon veriyor, içinden, 'Ulan helva gibi maç, girersem gol hanemi artırırım' demiştir, Hamza Hoca'ya yalvarmıştır. Hoca da o yüzden almıştır ama sonuç olarak Hamza Hoca çok büyük bir hata yaptı." dedi.



Rıdvan Dilmen: Hamza Hamzaoğlu Burak\'ı Oyuna Alarak Hata Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Hamza Hamzaoğlu Burak'ı Oyuna Alarak Hata Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Xmen: Rıdavan bey yanlı yorum yapıyor rengi belli nede olsa 2 6 Yanıtla
  • realistzımbırtı: Ne mal adamlarsiniz. Yorumu seyrettiniz mı orada nasıl da guzel sohbet havasiyla kendisininde benzer hatalar yaptığını belirterek, Hamza hocanın samimiyetini overek bir konuşma gecti. Ve siz bunu sadece at gözlükleri ile seyrettiğiniz icin bi gelişme anlamında zihniyet anlamında halt olmuyo Türkiye'de. 2 0 Yanıtla

Advertisement