Rıza Çalımbay: Telafisi Olmayan Maçlar Oynayacağız - Son Dakika
Spor

Rıza Çalımbay: Telafisi Olmayan Maçlar Oynayacağız

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci yarı telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını ve bunun için hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi.

03.01.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Mehmet Enes Sığırcı’nın sezon sonuna kadar Yeni Malatyaspor’a kiralık verildiğini belirterek, bir oyuncuyla daha yolların ayrılabileceğini onun dışında takımdan gitmek isteyen futbolcu bulunmadığını bildirdi.

Welliton'la da konuştuklarını ve tam olarak hazır olmadığını anlattıklarını ifade eden Çalımbay, futbolcunun büyük bir teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini ancak kendilerinin kalmasından yana olduklarını kaydetti. İlk yarının son haftasında Gençlerbirliği'ni konuk edeceklerini anımsatan Çalımbay, "İkinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bunun için de hem kadro hem de bireysel olarak buna hazır olmamız gerekiyor. Hepsinden önce Gençlerbirliği maçını çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Biz takım olarak hazırız" diye konuştu.

Çalımbay, hakemlerin hata yapabileceğini ancak daha dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizerek, "Anadolu takımlarına sahip çıkılmıyor, aynı hatalar 4 büyüklerin maçında yapılsa büyük tepki yağar” dedi. Çalımbay ayrıca, FIFA tarafından takıma getirilen transfer yasağının iptali için yaptıkları başvurunun kabul edilemeyebileceğini ve buna göre hazırlık yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rıza Çalımbay: Telafisi Olmayan Maçlar Oynayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement