Rizespor Kulübü Belediyespor Oyuncularına Talip Oldu - Son Dakika
Güncel

Rizespor Kulübü Belediyespor Oyuncularına Talip Oldu

Rizespor Teknik Direktör yardımcısı ve Altyapı Koordinatörü Taşkın Güngör Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret ederek futbolcu ve hoca talebinde bulundu.

29.07.2015 08:25

Rizespor Teknik Direktör yardımcısı ve Altyapı Koordinatörü Taşkın Güngör Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a yapmış olduğu ziyarette Rize Belediyespor da oynayan 1999 ile 2004 yılı arası doğumlu başarılı sporcular ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Altyapı Koordinatörü Taşkın Güngör'e Rize Belediyespor Genel Koordinatörü İdris Ocak eşlik etti.

Gerçekleştirmiş olduğu makam ziyaretinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a Rizespor Kulübünün filemasını hediye eden Altyapı Koordinatörü Taşkın Güngör, Başkan Kasap ile yapmış olduğu görüşmede Rize Belediyespor'u başarılı bulduklarını ve 1999 ile 2004 yılı arası doğumlu 10 başarılı oyuncuya Rizespor kulübü olarak talip olduklarını belirtti. Ayrıca Güngör, Rize Belediyespor kulübünü pilot kulüp olarak değerlendirmek istediklerine vurgu yaptı.

Rizespor Teknik Direktör yardımcısı ve Altyapı Koordinatörü Taşkın Güngör'ü makamında ağırlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten ve Rize Belediyespor kulübüne gösterilen ilgi alakadan memnun kaldığını belirterek: "Rizespor 'un altyapı da kullanmak üzere 10 adet başarılı futbolcu talebini dikkate alarak konuyla ilgili bir değerlendirme yapacaklarını söyledi.

Ayrıca Başkan Kasap, Rize Belediyespor kulübünde emek veren hoca ve futbolcuları göstermiş oldukları başarılı performanslarından ötürü tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rizespor Kulübü Belediyespor Oyuncularına Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement