Roketsan'dan Eğitime Katkı - Son Dakika
Yerel

Roketsan'dan Eğitime Katkı

Roketsan\'dan Eğitime Katkı

Roketsan’ın Sarı Saltuk Anadolu Lisesi’ne kazandırdığı kütüphane ve çok amaçlı salonun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

09.06.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roketsan'ın Sarı Saltuk Anadolu Lisesi'ne kazandırdığı kütüphane ve çok amaçlı salonun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Sinop Sarı Saltuk Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Öztürk törende yaptığı konuşmasında "10-20 yıl içinde yerlerimizi alacak olan gençlerimize bu imkanı sağlayan Valimiz Sayın Yasemin Özata Çetinkaya Hanımefendiye, Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emin Alpman ve Yönetim Kurulu Üyelerine şükranlarımı arz ederim" dedi.

Vali Yasemin Özata Çetinkaya günün anısına Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı'na okula katkılarından dolayı hediye takdim etti. Aynı zamanda kütüphanenin düzenlenmesinde gösterdiği gayretlerinden dolayı 11. sınıf öğrencisi Kader Demirtaş'a hediyesini Vali Yasemin Özata Çetinkaya verdi. Yenilenen kütüphane ve çok amaçlı salon kurdele kesiminin ardından hizmete açıldı.

Sarı Saltuk Anadolu Lisesi'nde tüm mefruşatları Roketsan A.Ş. tarafından karşılanan kütüphaneye ayrıca 450 adet çeşitli kitap hediye edildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Roketsan'dan Eğitime Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement