Roma'dan Sürpriz Atak - Son Dakika
Spor

Roma'dan Sürpriz Atak

Roma\'dan Sürpriz Atak

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın, Chelsea'nin oyuncusu Gary Cahill'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

31.01.2016 09:41

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın, Chelsea'nin oyuncusu Gary Cahill'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Teknik direktör Guus Hiddink'in göreve gelmesinin ardından ilk 11'deki yerini kaybeden 30 yaşındaki savunma oyuncusu, iki ay önce 4 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı.

Ancak Evening Standard'ın haberine göre, Serie A devi Roma tecrübeli futbolcu ile ilgilenmeye başladı. Roma, Pazartesi günü sona erecek transfer dönemi öncesinde Londra ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Gervinho'yu 11.5 milyon pound'a Çin takımlarından Hebei China Fortune2ye satan Roma'nın, Chelsea'den ayrılmaya sıcak bakan Cahill için ciddi bir teklif yapmayı düşündüğü belirtildi.

Cahill'in Chelsea'den aldığı haftalık 100 bin pound maaşın İtalyan ekibi için yüksek gelebileceği belirtilirken Chelsea'nin de iyi bir teklif gelmesi karşısında pazarlık masasına oturmaya hazır olduğu ifade edildi.

İngiliz savunmacı daha önce Aston Villa, Burnley, Sheffield United, ve Bolton gibi takımlarda forma giydi. Cahill, 2012'de 13 milyon euro'ya Bolton'dan Chelsea'ye transfer olmuştu.

Serie A'da beşinci sırada yer alan Roma, lider Napoli'nin 12 puan gerisinde yer alıyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Roma'dan Sürpriz Atak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement