Ronaldinho Transferi, 10 Ocak'ta Belli Olacak - Son Dakika
Spor

Ronaldinho Transferi, 10 Ocak'ta Belli Olacak

Ronaldinho Transferi, 10 Ocak\'ta Belli Olacak

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Ronaldinho, siyah beyazlı kulübe 10 Ocak'ta cevap verecek.

08.01.2014 18:31  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Ronaldinho için Asiss'den haber bekliyor. Beşiktaş yönetimi Ronaldinho'nun abisi ve menajeri olan Roberto Asiss'e son olarak yılık 6 milyon euro ücret teklifinde bulundu. NTVSpor'un haberine göre; görüşmelerin ardından Asiss'in 10 Ocak Cuma günü siyah beyazlı kulübe yanıt vereceği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'LA 3 KEZ GÖRÜŞTÜ

30 Aralık'ta İstanbul'a gelen Asiss, 5 gün İstanbul'da kalmış ve Beşiktaş yönetimi ile bu sürede 3 kez görüşmüştü. Daha sonra Brezilya'ya dönen Asiss, ülkesinde Atletico Mineiro ve Gremio kulüpleri ile temasta bulunmuştu.

Siyah beyazlı kulübün kendisine yıllık 6 milyon euro'luk teklifi ilettiği öğrenilirken, Asiss'in cuma günü kesin kararını ileteceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldinho Transferi, 10 Ocak'ta Belli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cero: fenerbahçeliyim... Yaşı soru yapanlar.? Arkadaşlar normal halkın arasından bir vatandaş için 40-45 fazla bir yaş olabilir.ama futbolcular için 40-45 fazla bir yaş değil. çünkü prof bir futbolcu beslenmesine,uykusuna dikkat eder.helede sigara,alkol yoksa neden 45 kadar oynayamasın.? yaşantısına,sağlığına dikkat ettiği sürece 40-45 yaşına kadar ÇOK RAHAT oynar..... Benim kişisel düşüncem ronaldinho bugün bir messi bir ronaldo ayarında futbolcudur. çokmu para istiyor.? evet bence çok istiyor.. çok para istemesiin sebebi bu zaman kadar ronaldo,messi,ronaldinho gibi futbolcuların Türkiyede yetişmemesidir.TÜRKİYE olarak nasıl bir çok şeyi kendimiz üretemeyip dışarıdan ital adiyorsak.futbolcularıda aynen öyle yapıyoruz.malesef 4 1 Yanıtla

Advertisement