Ronaldo: Bale'i Rahat Bırakmalıyız - Son Dakika
Spor

Ronaldo: Bale'i Rahat Bırakmalıyız

Ronaldo: Bale\'i Rahat Bırakmalıyız

Portekizli yıldız, takım arkadaşına yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi.

22.10.2013 19:00

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, taraftarları ve medyayı Gareth Bale üzerinde baskı kurmamaları konusunda uyardı.

Sezon başında Madrid kulübüne transfer olduktan sonra sakatlıklarla boğuşan Bale'ın zamana ihtiyacı olduğunu düşünen Ronaldo, galli yıldıza çok güvendiğini sözlerine ekledi.

Bugünkü basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ronaldo, "Gareth, geldiği günden beri gayet iyi gidiyor. Sezon öncesi takımla birlikte olamadığı için biraz zorluk yaşaması normal ama bu durum onun üzerinde baskı kurulması gerektiği anlamına gelmiyor. Bale çok yetenekli ve aynı zamanda öğrenmeye de çok hevesli bir oyuncu. Onun bonservis ücretinden daha çok oynadığı futbola odaklanılması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Karim Benzema'nın da durumuna değinen 28 yaşındaki yıldız, "Her oyuncunun iyi ve kötü zamanları olabilir. Gol atamasa bile Benzema takım için çok önemli bir isim ve onun ruhsal olarak da iyi olduğunu görmek bizi mutlu ediyor"

Son olarak, yarın oynayacakları Juventus maçıyla ilgili olarak da konuşan Ronaldo, "Henüz 6 puan aldık ve gruptan çıkmak için bu yeterli olmayacak. Juventus maçı bizim için çok önemli ve zor bir maç olacak. Yine de kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda lider durumda bulunuyor.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Ronaldo: Bale'i Rahat Bırakmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement