Rukiye'nin Bebekleri Çok Seviliyor! - Son Dakika
Güncel

Rukiye'nin Bebekleri Çok Seviliyor!

TRT 1 ekranının sevilen dizisi Seksenler 13 Mayıs Cumartesi günü 226'ncı bölümü ile ekrana geliyor

10.05.2017 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun ve İlker Ayrık, Yasemin Çonka ve Ayşe Tolga'nın yer aldığı TRT 1'in efsane dizisi Seksenler 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'da yeni bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. Dizinin cumartesi akşamı yayınlanacak olan 226'ncı bölümünde, Rukiye'nin yaptığı bez bebekler çok ilgi görüyor!

SEKSENLER 226'NCI BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Rukiye'nin, torunu Aslı için yaptığı bebekler çok sevilince, Ahmet bunu bir iş haline getirir ve annesine yüz adet bebek siparişi verir. Rukiye evde sürekli bez bebek yapınca, Rukiye'nin ilgisine alışkın olan Fehmi bunu bir sorun haline getirir ve Rukiye'ye kızar.

Gülden, Ahmet'ten günde iki kere tıraş olmasını ister. Böylece, Ahmet kızları Aslı'yı öptüğünde, sakalları çocuğun suratını tahriş etmeyecektir. Gülden tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de Ahmet'in suratına salatalık maskesi yapınca, Ahmet Çağatay'ın dalga konusu olur.

Şahin'in başka bir kızla evlenmek istediğini söylemesi, Elvan ve Sami'de şok etkisi yaratır. Özellikle Elvan'ın tepkisi merak konusudur.

Senaryosunu Murat Aras ve Birol Güven'in kaleme aldığı, Bora Tekay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Mint Yapım tarafından hazırlanan Seksenler, 13 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rukiye'nin Bebekleri Çok Seviliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement