Rus Tarihçi, 29 Kız Çocuğun Cesedinden Oyuncak Bebek Yaptı - Son Dakika
Dünya

Rus Tarihçi, 29 Kız Çocuğun Cesedinden Oyuncak Bebek Yaptı

Rus Tarihçi, 29 Kız Çocuğun Cesedinden Oyuncak Bebek Yaptı

Rusya'da deli bir tarihçi, 29 kız çocuğunun mezarını açıp cesetlerin her birini mumyalayarak oyuncak bebeğe çevirdi.

28.10.2014 17:33  Güncelleme: 17:41

13 dil bilen tarihçi Anatoly Moskvin, 29 kız çocuğunun mezarını açtı ve cesetleri alıp oyuncak bebeğe çevirdi. Mumyaladığı cesetleri ailesi ile yaşadığı evin yatak odasında saklayan Moskvin, ömrünün geri kalanını akıl hastanesinde geçirecek.

MEZARLARA NOTLAR BIRAKMIŞ

Mumyalanan kızlardan Olga'nın annesi, 10 yaşında öldürülen kızının mezarında Moskvin'in bıraktığı notları bulunca bir kez daha evlat acısı çekmiş.

"Mezara her gidişimizde korkudan titriyorduk. Mezarda kızıma yazılmış sapıkça notlar buluyorduk. Notlarda kızıma 'küçük hanımefendi' diye sesleniyordu. Öldürülen kızımızla ilgili bu notları okuduğumuzdaki halimizi bir düşünün. Bu kötü bir şaka değil kalbimize saplanan bir mızraktı."

GÖĞÜS KAFESLERİNE MÜZİK KUTUSU YERLEŞTİRMİŞ

Moskvin mezardan çıkarttığı cesetleri kıyafetler giydirmiş, ruj sürmüş ve göğüs kafeslerine müzik kutusu yerleştirmiş. Yakalandığında suçunu itiraf eden deli adam, bilimin kızları yeniden canlandırmasını beklediğini söylemiş.

AKIL HASTANESİNE KAPATILDI

Akli melekesinin olmadığına karar verilen Moskvin hastanesine kapatıldı ki davanın savcısı Moskvin'in tedavi olup hastaneden çıkma olasılığının çok küçük olduğunu açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Rus Tarihçi, 29 Kız Çocuğun Cesedinden Oyuncak Bebek Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement