Rüya ve Maskeler Dans Gösterisi 11 Nisan'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Rüya ve Maskeler Dans Gösterisi 11 Nisan'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Sanat Atölyesi tarafından sahnelenen ''Rüya ve Maskeler" dans gösterisi 11 Nisan'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

11.04.2016 09:38  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Hüsnü Ayık Bakım Merkezi'ne destek amacıyla 11 Nisan'da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sergilenecek olan ''Rüya ve Maskeler" dans gösterisi izleyicilerini bekliyor.

Rüya ve Maskeler; engellenerek yaşamaya, zorunlu bırakılmış amatör bir dansçının, toplum baskısı olmaksızın, özgürce ve dışlanmadan dans edebilmek için verdiği mücadelede karşılaştığı güçlükleri anlatıyor.

Engelsiz dansçıların empati yaparak, engelli dansçıların sorunlarını aşmada oynadıkları rolün de anlatıldığı bu projede; Rüya ve Maskeleri sergileyen ekip; 3 ortopedik engelli, 1 işitme engelli ve 2 görme engelli sanatçının bulunduğu 17 kişiden oluşuyor.

Gösterinin tüm geliri 18 yaşını doldurmuş, bakımını üstlenecek kimsesi olmayan, ekonomik ve sosyal yoksunluk içinde bulunan omurilik felçlileri ücretsiz yararlandığı TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezi'ne aktarılacak. Bakım merkezinin tüm ihtiyaçları ve giderleri toplumsal dayanışma halinde, destekçilerin ve bağışçıların katkıları ile dernek tarafından karşılanıyor.

20 TL'den satışa sunulan biletleri TOFD genel merkezi ya da Yunus Emre Kültür Merkezi gişesinden temin edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:

Son Dakika Güncel Rüya ve Maskeler Dans Gösterisi 11 Nisan'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement