Rüzgar Çetin, Bilirkişi Raporunda Asli Kusurlu Bulundu - Son Dakika
Magazin

Rüzgar Çetin, Bilirkişi Raporunda Asli Kusurlu Bulundu

Beşiktaş'ta 1 polisin şehit olduğu, 1 polisin de yaralandığı kazayı yapan Rüzgar Çetin, kendisi için hazırlanan bilirkişi raporunda tam kusurlu değil asli kusurlu bulundu.

16.06.2016 14:08  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 polisin şehit olduğu 1 polisin ise yaralandığı kazayı yapan Rüzgar Çetin bugün bir kez daha hakim karşısına çıkacak. Davada Çetin'in asli kusurlu bulunduğu bilirkişi raporu okunacak.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin geçtiğimiz ocak ayında Beşiktaş'ta kaza yaptı. Çetin'in kullandığı lüks araç Çırağan caddesinde karşı şeride geçti ve bir polis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Polislerden İsmet Fatih Alagöz şehit olurken polis memuru Emre Tetik ise yaralandı.

AVUKATI İSTEMİŞTİ

Tutuklu yargılanan Rüzgar Çetin hakkında 22.5 yıla kadar hapis istendi. Davada Çetin'in avukatı bilirkişi raporu istemişti. Rapor mahkemeye ulaştı.

BİLİRKİŞİ RAPORU "ASLİ KUSURLU" DEDİ

Bilirkişi raporunda Çetin'in kaza gecesi 0.90 promil alkollü olduğu belirtildi. Ayrıca süratli olduğu ve hatalı olduğu kaydedildi ancak o rapora göre polis memurları da emniyet kemeri takmıyordu. 2 polis emniyet kemeri takmış olsaydı ölüm ve yaralanmalar meydana gelmeyebilirdi. Bilirkişiler bu nedenle Rüzgar Çetin'in tam kusurlu değil asli kusurlu olduğunu savundu.

Rüzgar Çetin asli kusurlu olması halinde mahkeme heyeti takdir yetkisini ceza indiriminden yana kullanabilir. (Kaynak: Habertürk)

Rüzgar Çetin, Bilirkişi Raporunda Asli Kusurlu Bulundu

Son Dakika Magazin Rüzgar Çetin, Bilirkişi Raporunda Asli Kusurlu Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Salih aladar: Kılıflar hazırlanıyor, kısa süre sonra serbest kalır ve yine alkollü olarak trafiğe yeni canlar yakmak için çıkar. 5 0 Yanıtla
  • Tamerr: Yaralı polis de şikayetinden vazgeçmisti bir can kaç para bu aralar merak ettim 5 0 Yanıtla
  • EYN_28: toprağın altını unutmayın ölümde varrrrrr 2 0 Yanıtla
  • Polis: Kemer halk için mi geçerli diyen akıl küpü arkadaş, polis görevi gereği riskli meslek grubundadır ve bir saldırı esnasında kendini hemen dışarı atabilmesi gerekir. Kemer takilmaz yani anladın mı! 0 0 Yanıtla
  • Yagmur: Puuuuu rezil herif 0 0 Yanıtla
  • !!!!!!!!!: Vay arkadaş....bu mantık ile,babası korunsaymış ,rüzgar olmazmış ,dolayısıyla KAZA OLMAZMIŞ........ 0 0 Yanıtla

Advertisement