Sabri Sarıoğlu Reklam Yıldızı Oldu - Son Dakika
Spor

Sabri Sarıoğlu Reklam Yıldızı Oldu

Sabri Sarıoğlu Reklam Yıldızı Oldu

"Sabri Reyiz" lakabı ile anılan Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun rol aldığı reklam filmi, sosyal medyada günün konusu oldu.

05.02.2014 08:28  Güncelleme: 08:33

Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Turkcell Superonline'ın yeni reklam filminde rol aldı.

"NE AUTU KARDEŞİM DONUP KALIYOR SENİN YÜZÜNDEN"

Futbol dünyasında "Sabri Reis" lakabıyla anılan Sabri Sarıoğlu, oynadığı reklam filminde sarı-kırmızılı bir taraftarın evine davetsiz misafir olarak bir anda giriyor. Tam serbest atış kullanacakken internetin yavaş olmasından dolayı görüntü donuyor ve o esnada Sabri, kapıdan içeri girip eve misafir oluyor. Sabri, taraftara samimi bir şekilde, "Arkadaşım tam kaleyi karşıma almışım, allah ne verdiyse vuruyorum" der. Devamında taraftar ise "Auta gidiyor" diyerek karşılık verir. Sinirli bir şekilde "Ne autu kardeşim donup kalıyor senin yüzünden" diyen Sabri, "Bak şimdi kesiyorum muz ortayı sen de gelişine yapıştırıyorsun ışık hızını tamam mı" şeklinde karşılık veriyor.

Yeşil sahada oynadığı futbolla taraftarın gönlünde taht kuran Galatasaraylı futbolcunun, kameralar karşısındaki hünerleri renkli görüntülere sahne oldu.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Sabri, bir GSM firması için kamera karşısına geçerken, reklamdaki sahneler twitter'da günün konusu oldu.

* Sabri'nin reklami bildigin kepazelik. Para icin kendiyle dalga gectirene Galatasaray kaptanligi cok bol gelir

* Bizimkilerde ki sabri beyi bilenler kaldı şu an twitter'da.

* Sabri Reis'in reklami cok komik ya hahahahaha

* Belki sabri gelişine bi vurur da başka bi ülkeye gider

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sabri Sarıoğlu Reklam Yıldızı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yalçın acar: adam bir sürü uluslar arası maçta hırsıyla , azmiyle adam gibi mücadelesini vermiş on numara da galatasaraylı. yüreğini ortaya koyuyor oynadığı maçlarda. ama bir laf var ya işte adın çıkmış dokuza inmez sekize işte öyle birşey... 27 0 Yanıtla
  • Şamil: Sabri kardeşimiz altın gibi bir insan.Ben fenerbahçe taraftarıyım.Ama kardeşimize dalga geçer gibi yapılan tüm takılmalara teessüf ediyorum.Altın gibi tertemiz bir sporcu kardeşimize sahip çıkılacağına bazı aklı kısalar dalga geçmeye kalkışıyor.Akıl tutulması yaşıyor insanlar allah hayır eyleye... 11 1 Yanıtla
  • BAR_Dİ: FENERBAHÇELİYİM AMA SABRİ REYİZE BAYILIYORUM.ABİ ÇOK İYİ Dİ YA 12 0 Yanıtla

Advertisement