Çirkin Erkekleri Sevdiğini Söyleyen Model, Nişanlısından Ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Çirkin Erkekleri Sevdiğini Söyleyen Model, Nişanlısından Ayrıldı

Evlenecekleri konuşulan Buenos Aires eyalet meclisi başkan yardımcısı Jose Ottavis ile Arjantinli oyuncu ve model Vicky Xipolitakis sürpriz bir kararla ayrıldıklarını duyurdu.

30.05.2016 08:36  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantinli oyuncu ve model Vicky Xipolitakis (30) ve Buenos Aires eyalet meclisi başkan yardımcısı Jose Ottavis (35) tanıştıktan kısa bir zaman sonra nişanlanmış, çift mart ayında evlilik planları yaptıklarını açıklamışlardı. Yaklaşık iki ay sonrasında ünlü model ve aktris sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bir sürü acı yaşandı, geçti. Sizi haberdar etmek isterim ki, Jose Ottavis ile olan ilişkim sona ermiştir" ifadelerine yer verdi.

POLİTİKACI SEVGİLİ DE DOĞRULADI

Ottavis, nişanlısının ilişkilerinin bittiği açıklamasının ardından "Onu çok sevdim. Diğer çiftler gibi bizimde tartışmalarımız oldu. Lakin ayrılığımız sevgilim Vicky Xipolitakis'in takdiri. Daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Onu çok seviyorum" sözlerini sarf etti.

"SADECE ÇİRKİN ERKEKLERİ SEVERİM" SÖZLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz mart ayında Arjantinli ünlü model ve aktris Vicky Xipolitakis'e, sosyal medyada sevgilisinin boyundan ötürü alay konusu olması, cüce yakıştırması yapılması sorulduğunda; "Ben sadece çirkin erkekleri severim. En büyük aşklarımın hepsi çirkin erkeklerdi." sözleriyle cevap vermişti. Ünlü modelin bu cevabı uzun süre konuşulmuştu. Vicky'nin politikacı sevgilisi Ottavis'in bu açıklamalara içerlediği ve hazmedemediği iddia ediliyordu.

İkili gittikleri etkinliklerde basının ilgi odağıydı;

Çirkin Erkekleri Sevdiğini Söyleyen Model, Nişanlısından Ayrıldı

Son Dakika Magazin Çirkin Erkekleri Sevdiğini Söyleyen Model, Nişanlısından Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Arslan: Kendisiide çirkin ondandır. 0 0 Yanıtla

Advertisement