Şahinbey Belediye Ampute Takımı Ligi Lider Bitirdi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Ampute Takımı Ligi Lider Bitirdi

Şahinbey Belediye Ampute Takımı Ligi Lider Bitirdi

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı Şehitkamil Engelliler Spor ile berabere kaldığı maç sonrasında grubunu lider tamamladı.

14.04.2014 11:28  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute futbol 1'nci lig kırmızı grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı Şehitkamil Engelliler Spor ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrasında 24 puanla grubunu lider tamamladı.

Şahinbey stadında oynanan maçı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve çok sayıda taraftar izledi. Şahinbey Gençlik Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Şehit Kamil Engelliler Ampute futbol takımı ile kendi evinde oynadığı ve baştan sona üstün götürdüğü maçta, gol yollarında etkisiz olunca maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Maç sonrası bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ampute takımını tebrik ederek, "Ampute futbol takımımız bu yıl yaptığı 10 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik alarak, attığı 53 gole karşılık sadece 3 gol yiyerek, büyük bir avarajla ligi lider olarak tamamlamıştır. Önümüzdeki haftalarda Play-oof'a katılacak olan takımımız güzel bir sonuçla birinci ligden Ampute süper lige yükselecektir. Teknik yöneticilerimizi ve sporcularımızı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Gençlik ve spor kulübü Ampute Futbol takımı Antrenörü Okkaş Böke ise, desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Kırmızı grubu şampiyon olarak tamamladık. Hedefimiz Play-oof'da süper lige yükselerek, kupayı başkanımıza hediye etmektir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Ampute Takımı Ligi Lider Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement