Şahinkayalı Öğrencilerden Dönem Sonu Resitali - Son Dakika
Güncel

Şahinkayalı Öğrencilerden Dönem Sonu Resitali

Şahinkayalı Öğrencilerden Dönem Sonu Resitali

Özel Şahinkaya Koleji Öğrencileri düzenledikleri 'Dönem Sonu Resitalleri' ile davetlilere müzik ziyafeti sundu.

24.01.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinkayalılardan muhteşem resital

Şahinkaya Koleji Büyük Sahne'de gerçekleştirilen 'Dönem Sonu Resitalleri, Geleneksel Türk Müziği Topluluğu'nun söylediği şarklarla başladı. Daha sonra sahneye çıkan öğrenciler piyano, keman ve yan flüt enstrümanlarındaki becerilerini ortaya koyarken, seslendirdikleri eserlerle de izleyenleri adeta büyüledi.

Toplam 35 öğrencinin sahne aldığı resitalde; Tuna Erhanoğlu, Simay Gürel, Duygu Karadeniz, Zeynep Eskili, Helin Söyücengil, Dilara Tokmak, Nisan Bulun, Buse Duru Aras, Ayşegül Yazıcı, Erdem Yazıcı, Serhat Avcı, İlay Tezcan, Nil Burcu, Selen Troylar, İdil Mışıl, Neslisu Demirel, Irmak Şentürk, Derin, Akkay, İlgi Sözel, Cemre Zeynep Görgülü, Defne Selen Duraner, Gözde Demir ve Eylül Şahin Baş, piyano başına geçerek büyük renk kattılar.

Arda İğdeli, Zeynep Erol, Barış Tunahan, Derin Özpamuk, Yiğit Bora Yalçın, Selin Dikici, Haluk Şaya ve Ozan Efe Topçu ise gecede gitar çalmadaki hünerlerini ortaya koydular. Yan flüt ile sahne alan Türkü Cura ve Berfin Naz Karadayı ile gecede tek keman çalan öğrenci olan İdil Bengi Yıldız'ın performansları da geceye katılanlardan uzun süre alkış aldı.

Dönem boyunca yaptıkları müzik çalışmalarının sunumunu gerçekleştiren öğrencilere müzik öğretmenleri Deniz Karanfil, Aker Akay, Mukbil Özyurt, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni İsmet Balkaya ve öğrencilerden Ayda Tezcan, İlayda Tezcan, İpek Cevheroğlu da solist olarak eşlik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şahinkayalı Öğrencilerden Dönem Sonu Resitali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement