Sakarya Büyükşehir Bld. Saski'nin çalışmaları göz doldurdu - Son Dakika
Güncel

Sakarya Büyükşehir Bld. Saski'nin çalışmaları göz doldurdu

Sakarya Büyükşehir Bld. Saski\'nin çalışmaları göz doldurdu

Sapanca İlçesi'nin uzak mahallelerinden Fevziye ana güzergahı da Sakarya Büyükşehir Belediyesi Saski'nin çalışmaları sayesinde asfaltlandı.

13.10.2016 17:39

FEVZİYE ANA YOL DA ASFALTLANDI

Fevziye Mahallesi ana güzergahının asfaltlanması konusundaki Sapanca Belediyesi'nin girişimlerine olumlu cevap veren Saski, bu güzergahın düzenli bir şekilde asfaltlanmasını sağladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Saski'ye minnet dolu duygularla teşekkür eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçe genelinde özellikle ana güzergahların asfaltlanması çalışmalarını bir süredir devam ettiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi çalışmalarından eksik kalan güzergahların da Saski sayesinde asfaltlanmasının ilçe için önemli yol sıkıntılarının çözümlenmesini sağladığını ifade etti.

Saski ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile kurulan olumlu diyaloglarla yapılan çalışmalar konusunda bir kez daha yetkililere teşekkürlerini sunan Başkan Yılmazer, Sapanca İlçesi'nde yapılan çalışmalarla son bir yıl içinde hemen hemen tüm ana güzergahların estetik bir anlayışla tamamlandığını belirterek, ilgili çalışmalar konusunda yeni yol asfaltlama planlamasının da hazır olduğunu ifade ederek, Sapanca'da düzenlenmemiş hiçbir cadde ve sokağın kalmayacağını vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya Büyükşehir Bld. Saski'nin çalışmaları göz doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement