Sakarya'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Altyapı Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova'ya altyapı ve içme suyu konusunda yeni projeler kazandıracaklarını bildirdi.

12.11.2015 09:26

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova'ya altyapı ve içme suyu konusunda yeni projeler kazandıracaklarını bildirdi.

Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, içme suyu ve yağmur suyu konusunda atacakları yeni adımlarla ilçenin standartlarını yükseltmeye devam edeceklerini belirtti.

Yeni yatırımların Pamukova'ya hayırlı olmasını temenni eden Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Pamukova'da altyapının röntgenini çekmiştik. Bu kapsamda yaklaşık değeri 22 milyon lira olan 77 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarımızı sonlandırdık. Altyapı ve içme suyu çalışmalarının sonlandığı bölgelerde hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı hayata geçirdik. Etap etap ilçemizdeki çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz Pamukova'da altyapı ve içme suyunda sıfır sorun. Kısa süre önce şehrimizin tamamı için 101 milyon lira değerinde yeni yatırımların müjdesini verdik."

Pamukova'da başlatılacak yeni içme suyu yatırımları ile ilçede uzun yıllar su konusunda sorun yaşanmayacağını belirten Toçoğlu, "8 milyon lira değerinde içme uyu yatırımlarımızın yanı sıra ilçemiz için yağmur suyu projesi başlatacağız. Şehrimizin tamamında kalıcı çözümlerden yanayız. İfade ettiğimiz gibi göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yerin altına yatırım yapmaktan asla çekinmiyoruz. Yeni yatırımlarımız şimdiden Pamukova'ya hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement