Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya\'dan Kısa Kısa

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli'yi makamında ziyaret etti.

10.03.2017 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli'yi makamında ziyaret etti.

Yıldız, burada yaptığı açıklamada, ilçenin son yıllarda büyük bir hızla geliştiğini söyledi.

Kaymakam Çiçekli'nin esnafı ziyaret etmesinin kendileri için önemli olduğunu belirten Yıldız, ziyaretlerden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Çiçekli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Söğütlü geleceği olan bir ilçedir. Bundan sonrada esnaf arkadaşlarımızında günün gelişmelerini yakından takip etmeleri ve yatırımlarını ona göre yapmalarını bekliyoruz. Belediye Başkanımız yeni imar düzenlenmesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kaymakamlık olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Kapımız esnaf arkadaşlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman açıktır." şeklinde konuştu.

Kur'an-ı Kerim güzel okuma ve hafızlık yarışması

Sakarya'da, İmam Hatip Liseleri arasında Kur'an-ı Kerimi güzel okuma ve hafızlık yarışması düzenlendi.

Ferizli Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yapılan yarışmaya 23 öğrenci katıldı.

Ferizli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Sevinç, yaptığı açıklamada, yarışmanın ilçede yapılmasından son derce memnun olduklarını belirterek, "Yarışmaya katılan öğrencilerimizin hepsi başarılıdır, 'dereceye giremedik' diye üzülmesinler." dedi.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement