Kurtarmaya Çalıştığı Köpek Sel Sularına Kapılıp Sürüklendi - Son Dakika
Güncel

Kurtarmaya Çalıştığı Köpek Sel Sularına Kapılıp Sürüklendi

Kurtarmaya Çalıştığı Köpek Sel Sularına Kapılıp Sürüklendi

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, bir vatandaş kurtarmak istediği köpeği sel sularına kapılınca büyük bir panik yaşadı. Panik anları bir cep telefonu tarafından kaydedildi.

30.09.2015 14:18  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde şiddetli yağış sonrası yaşanan selde, vatandaşın kurtarmaya çalıştığı köpek suya kapılınca yaşadığı panik kameralara yansıdı.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ İLÇEYİ FELÇ ETTİ

Sakarya İl genelinde gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sonrası, Kaynarca'nın Büyükyanık Mahallesi'nde sel meydana geldi. Mahalle üzerinde bulunan Büyükyanık Deresi, şiddetli yağış sonrası taştı. Sel suları yerleşim bölgelerine doğru ilerleyip evlere kadar girdi.

KURTARMAK İSTEDİĞİ KÖPEK SEL SULARINA KAPILDI

Sel anında bir vatandaş kurtarmak istediği köpeğini kucaklayarak sel sularının şiddetli aktığı dere yakınından uzaklaştırmak istedi. Sahibinin kucağından tekrar suya düşen köpek, dere yatağına doğru koşunca sulara kapılarak sürüklendi.

PANİK ANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

O anlar meydana gelen seli görüntülemek isteyen bir vatandaşın cep telefonunun kamerasına takıldı. Köpeğin sulara kapıldığı anlar amatör kamerayla saniye saniye kaydedildi.

VATANDAŞIN ÇIRPINIŞI GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

Görüntülerde kurtarma çabaları sırasında bir vatandaşın da 'Köpek gitti, gitti' diyerek çırpınışı dikkat çekti. Vatandaşlar daha sonra bölgede yavru köpeği aramaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtarmaya Çalıştığı Köpek Sel Sularına Kapılıp Sürüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement