"Sakarya Park" Projesi - Son Dakika
Yerel

"Sakarya Park" Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Sakarya'ya prestij kazandıracak Sakarya Park 1.etap çalışmasında kullanılmak üzere 15 Milyon TL kredi almak için meclisten yetki talep edeceklerini belirtti.

10.01.2013 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, Sakarya'ya prestij kazandıracak Sakarya Park 1. etap çalışmasında kullanılmak üzere 15 Milyon TL kredi almak için meclisten yetki talep edeceklerini belirtti.

Turan, Sakarya Nehri Kıyısı 1. etap Rekreasyon Alanı Projesi hakkında yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında 120 dönüm alan üzerine inşa edilecek 1. etap çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, şunları bildirdi:

"Şehrimize büyük prestij kazandıracak Sakarya Park 1. Etap çalışmasında kullanılmak üzere 15 milyon TL kredi almak için meclisimizden yetki talep edeceğiz. Sakarya Nehri'ni şehrimizle bütünleştirecek olan ve rüya proje olarak nitelendirilen Sakarya Park'ın detaylarını Büyükşehir Belediye Başkanımız

"Hizmet Dolu 1364 gün" toplantısında açıklamıştı. Bu kapsamda Rekreasyon Projesi'nde kullanılmak üzere bir bankadan 15 milyon TL kredi alınması ve bu krediye ait işlemlerin yürütülmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve encümene yetki verilmesini içeren 39. madde Meclis'te görüşülecek."

Sakarya Park Projesi'nde spor alanları, restoranlar, su sporları tesisleri, yürüyüş yolları, piknik ile gezi alanları yer alacak.

Muhabir: Uğur Subaşı

Yayıncı: Murat Paksoy - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sakarya Park' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement