Pompalı Tüfekle Eşini ve 4 Çocuğunu Rehin Aldı - Son Dakika
Güncel

Pompalı Tüfekle Eşini ve 4 Çocuğunu Rehin Aldı

Pompalı Tüfekle Eşini ve 4 Çocuğunu Rehin Aldı

Sakarya'nın Erenler İlçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 45 yaşındaki Faruk T., evinde eşini ve 4 çocuğunu pompalı tüfekle rehin aldı.

25.08.2015 15:03  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisin çabaları sonucu dikkati dağıtılan öfkeli baba, ekiplerce etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

DAHA ÖNCE 2 KEZ TEDAVİ GÖRMÜŞ

Olay, Sakarya'nın Erenler İlçesindeki Küpçüler Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre piskolojik sorunları olduğu belirtilen ve daha önce 2 kez tedavi gördüğü öne sürülen 45 yaşındaki 7 çocuk babası Faruk T., elinde pompalı tüfekle balkonda havaya ateş etmeye başladı.

Silah sesleriyle sokağa çıkan mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, 112 ve polis ekipleri sevkedildi. Faruk T. yaşadığı 4 katlı apartmanın 1. katındaki evinde eşini ve 4 çocuğunu rehin aldı.



EKİPLER, 2 BUÇUK SAAT BABAYI SAKİNLEŞTİRMEK İÇİN UĞRAŞTI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, öfkeli babayı sakinleştirmek için yaklaşık 2 buçuk saat uğraştı. Olayı gören mahalle sakinleri olay yerine gelerek yaşananları izledi.

Polisin uzun uğraşlar sonucu Faruk T.'yi rehin aldığı eşi ve çocuklarını bırakması için ikna etmeyi başardı. Çocuklarını ve eşini serbest bırakan şahıs, evden çıkmamak için bir süre direndi. Polis, öfkeli adamı bir anlık dalgınlığı sırasında yakalayarak etkisiz hale getirdi.



GÖZALTINA ALINIRKEN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Piskolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Faruk T., gözaltına alındığı sırada sinir krizleri geçirdi. 4 çocuk babası adam, daha sonra polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pompalı Tüfekle Eşini ve 4 Çocuğunu Rehin Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement