Salihli'de Pazarcı Çareyi Kredi Kartlı Satışta Buldu - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Pazarcı Çareyi Kredi Kartlı Satışta Buldu

Salihli'de, kredi kartıyla satış avantajı nedeniyle müşterilerini kaptırdığını düşünen bir pazarcı esnafı, pos cihazı alarak "pazarda kredi kartı dönemi" başlattı.

02.07.2015 11:34  Güncelleme: 12:33

Salihli ilçesinde, kredi kartıyla satış avantajı nedeniyle müşterilerini süpermarketlere kaptırdığını düşünen bir pazarcı esnafı, pos cihazı alarak "pazarda kredi kartı dönemi" başlattı.

Salihli'de haftanın belirli günleri kurulan pazarlarda tezgah açan 20 yıllık pazar esnafı Birol Eğlen, çalıştığı bankadan pos cihazı alarak, müşterilerine pazaryerinde kredi kartı ile alışveriş imkanı sundu.

İlçe pazar esnafı arasında kredi kartı ile satış yapan ilk esnaf olan Eğlen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu uygulamayla kredi kartı imkanı nedeniyle sebze ve meyve alışverişinde süpermarketlere yönelimi azaltmayı amaçladığını ifade ederek, uygulamanın pazar esnafı arasında yaygınlaşması temennisinde bulundu.

Salihli Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Rifat Yavaş da Eğlen'in bir ilk olarak başlattığı pazarda kredi kartıyla satışın, diğer esnafa örnek olmasını dileyerek, "Süpermarketler, pazarcıları da bitirdi artık esnaf olarak marketlerle yarışamıyoruz. Kredi kartı uygulamasıyla esnafımız az da olsa nefes alma imkanı bulabilir" dedi.

Eğlen'in Salihli Pazaryerindeki tezgahından alışveriş yapanlar ise uygulamayı memnuniyetle karşıladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Salihli'de Pazarcı Çareyi Kredi Kartlı Satışta Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement