Samek'te Eğitimler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Samek'te Eğitimler Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (SAMEK) eğitimler devam ediyor.

16.04.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (SAMEK) eğitimler devam ediyor.

SAMEK kağıt telkari kursu öğrencilerinden Ümmühan Özdemir, SAMEK'i terapi merkezi olarak gördüklerini belirterek, arkadaş ve hocalarıyla kültürel ve güncel konularda da fikir alışverişi yaparak kendilerini her konuda geliştirdiklerini söyledi.

Serdivan SAMEK'te eğitim alan Özdemir ise "SAMEK, her kesimden insanların olduğu ve belediyemizin bizlere en güzel şekilde ulaşmış olduğu yerdir. Kağıtları en iyi şekilde değerlendirerek takı, tepsi, magnet, kitap ayracı gibi eserler de ortaya çıkarıyoruz. Bizlere bu imkanları sundukları için Sakarya Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samek'te Eğitimler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement