Şampiyon Başkanlar Konuştu - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Başkanlar Konuştu

Şampiyon Başkanlar Konuştu

Aydınspor 1923'te kupaların haciz edilmesi şoku yaşanırken, Bölgesel Amatör Ligde ve 3. Ligde kupaların kazanılmasında büyük rol oynayan kulüp başkanları açıklama yaptı.

21.07.2014 09:08  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydın spor 1923'te kupaların haciz edilmesi şoku yaşanırken, Bölgesel Amatör Lig'de ve 3.Lig'de kupaların kazanılmasında büyük rol oynayan kulüp başkanları açıklama yaptı.

Başkanlar şöyle konuştu:

Ahmet Gümüş: Bazı meslekler vardır. Sondajcının matkapı, avukatın cübbesi,bir milletin bayrağı, askerin silahı gibi bir spor kulübünün kupası namustur. Bu örnekler daha da çoğaltılabilir. Kupaların manevi değeri Aydınlılar için çok yüksek. Manevi değer çok yüksek olduğu için kupaları haciz ettiklerini düşünüyorum. Bize alo deseler borcu ödeyebilirdik, kulübe 80 bin TL'yi bağış yapar kupaların gitmesini önlerdik. Bunu samimi olarak, en içten dileklerimle söylüyorum"

İlhan Günendi: "Benim bir şey söyleme gibi bir lüksüm olamaz.Olayı duyunca çok üzüldük. Olmaması gerekti. Paranın ödeneceğini düşünüyorum. Aydınspor camiası üzüldü. Karşı tarafında yanlış bir hareketi. Bu konu oturulup konuşularak çözülebilirdi. Alacaklı tabi ki her zaman haklıdır. Kısa süre içerisinde sorunun yönetimdeki arkadaşlar tarafından çözüleceğine inanıyorum" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Başkanlar Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement