Samsun'daki Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Yerel

Samsun'daki Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı

Samsun'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

26.08.2011 18:42

Samsun'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Şehrin belirli bölgelerine yerleştirilen MOBESE kameraları, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen trafik kazalarını saniye saniye görüntüledi.

Karayolları, Kefeli, DLH, Belediye Evleri, Migros, İlyasköy, Olgunlaşma ve Liman kavşakları ile Barış Bulvarı'nda güvenlik kameraları tarafından görüntülenen kazalar, sürücülerin ve yayaların dikkatsizliğinin nelere mal olduğunu gözler önüne serdi.

Görüntülerde, DLH Kavşağı'nda bir kadın yayanın aceleyle karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu havada takla atması, İlyasköy Kavşağı'nda ise bir aracın çarptığı motosiklet sürücüsünün yere düştükten sonra olayın şoku ile ayağa kalkıp yürümesi dikkati çekiyor.

Kontrolsüz hız yüzünden yoldan çıkan araçların yanı sıra, kırmızı ışıkta bekleyen otomobil sürücüsünün, yeşil ışık yandığında hareket edip yayaya çarpması, yayaların da sürücülerin de trafikte ne kadar dikkatsiz olduklarını bir kez daha kamera kayıtları ile ortaya koyuyor.

Emniyet yetkilileri, yayaları ve sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarırken, bayramda trafikte yoğunluk yaşanacağını hatırlatarak, çok daha özenli olunmasını istedi.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement