Samsun Gölete Uçan Otomobilde Ölen Baba ile Kızı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Samsun Gölete Uçan Otomobilde Ölen Baba ile Kızı Toprağa Verildi

Samsun Gölete Uçan Otomobilde Ölen Baba ile Kızı Toprağa Verildi

Gölete uçan otomobilde ölen baba ile kızı toprağa verildi Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde baraj göletine uçan otomobil içinde bulunan ve boğularak hayatını kaybeden 53 yaşındaki Necati Alay ve kızı 21 yaşındaki Hülya Alay, bugün gözyaşları arasında Ayvacık İlçesi Kemer Mahallesi'nde toprağa verildi.

10.07.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölete uçan otomobilde ölen baba ile kızı toprağa verildi

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde baraj göletine uçan otomobil içinde bulunan ve boğularak hayatını kaybeden 53 yaşındaki Necati Alay ve kızı 21 yaşındaki Hülya Alay, bugün gözyaşları arasında Ayvacık İlçesi Kemer Mahallesi'nde toprağa verildi.

Kaza, dün Çarşamba'nın Boyacılı Mahallesi Suat Uğurlu Barajı'nın aşağısındaki hidroelektrik santrali göletinde meydana geldi. İddiaya göre İstanbul'da inşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan inşaat ustası 3 çocuk babası Necati Alay, Çarşamba İlçesi'nde Ramazan alışverişi yaptıktan sonra 55 AY 833 plakalı otomobil ile Amasya Üniversitesi Suluova Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü mezunu kızı Hülya Alay'ı da çalıştığı iş yerinden alıp Ayvacık İlçesi Kemer Mahallesi'ndeki evlerine dönmek için yola çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, yol kenarında bulunan baraj sularına gömüldü. Otomobil içinden çıkamayan baba ve kızı boğularak hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, aracı sudan çıkardı. Baba ve kızın cansız bedenleri otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeler bugün yakınlarına teslim edildi.

Necati Alay ve kızı Hülya Alay'ın cenazeleri bugün Ayvacık İlçesi Kemer Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Alınan helalliğin ardından baba ve kızın cenazeleri Kemer Cami önüne getirildi. Havanın sıcak olması nedeniyle tabutlar, soğutuculu cenaze aracında muhafaza edildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından baba ve kız gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Gölete Uçan Otomobilde Ölen Baba ile Kızı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement