Samsun Kaldırımda Yürürken Geri Geri Gelen Kamyonetin Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Samsun Kaldırımda Yürürken Geri Geri Gelen Kamyonetin Altında Kaldı

Kaldırımda yürürken geri geri gelen kamyonetin altında kaldıSAMSUN'un Çarşamba İlçesi'nde kaldırımda yürüyen bir kişiye, geri geri gelen kayonet çarptı.

24.03.2017 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaldırımda yürürken geri geri gelen kamyonetin altında kaldı

SAMSUN'un Çarşamba İlçesi'nde kaldırımda yürüyen bir kişiye, geri geri gelen kayonet çarptı. Kazada yaralanan kişi, hastanede tedavi altına alındı. Kaza anı ise olay yerinin yaşandığı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Çarşamba İlçesi Yeni Samsun Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kaldırımda yürüyen 54 yaşındaki F.Y.'ye, geri geri gitmekte olan 24 yaşındaki M.Y. yönetimindeki kamyonet çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bir anda kendini kamyonetin altında bulan F.Y.'nin feryatları üzerine sürücü kamyoneti ileri alıp durdurdu.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleninin ardından F.Y., ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan sürücü ile ilgili soruşturma sürüyor. Öte yandan kazanın yaşandığı noktada bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına kaza anı saniye saniye yansıdı.

Samsun Kaldırımda Yürürken Geri Geri Gelen Kamyonetin Altında Kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Kaldırımda Yürürken Geri Geri Gelen Kamyonetin Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement