Samsun Piazza 1. Yaşını Kutluyor - Son Dakika
Yerel

Samsun Piazza 1. Yaşını Kutluyor

Samsun Piazza 1. Yaşını Kutluyor

Rönesans Holding’in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) 1. yaş gününü kutluyor.

02.04.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) 1. yaş gününü kutluyor.

Kapılarını 29 Mart 2013 tarihinde halka açan ve seçimlerden dolayı 1. yaş kutlamalarını 5-6 Nisan'da gerçekleştirmeye hazırlanan Samsun Piazza'da şenlik başlıyor. Kutlamalar, 5 Nisan Cumartesi günü saat 14.30'da Karnaval Kortejiyle başlayacak. Kortej, alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek, şenliği her noktada doya doya yaşatacak. Kortej, renkli kostümleri ve şaşırtıcı gösteriyle AVM ziyaretçilerine neşeli saatler yaşatacak.

Kutlamalar, dünyaca ünlü buz patencileri Alper Uçar ve Alisa Agafonova'nın gösterisiyle devem edecek. Ünlü çift, 15.00, 15.30 ve 16.00'da nefes kesecek gösterileriyle unutulmaz anlar yaşatacak. Milli sporcular Muhteşem Yüzyıl müziği eşliğindeki lirik dans, Soçi Olimpiyatları'nda gerçekleştirdikleri jazz dans ve ilk kez Piazza'da gerçekleştirecekleri pop dans ile buz pistinde görsel bir şölen sunacaklar.

Kutlamaların ikinci günü olan 6 Nisan Pazar Günü ise saat 15.30'da ünlü sanatçı Gökhan Özen, sevenleriyle buluşacak. Yorumculuğu ve müzisyen kimliği ile pop müziğin dev isimlerinden olan Gökhan Özen, buz pistinde oluşturulacak platformda bir mini konser verdikten sonra hayranları için albümlerini imzalayacak.

Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş kanalıyla kurduğu Optimum'dan sonraki ikinci AVM markası Piazza alışveriş merkezlerinin ilk halkası olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1 yıl gibi kısa bir sürede alışveriş dünyasındaki en başarılı isimler arasına girdi.

300 milyon TL tutarında bir yatırım ile gerçekleştirilen Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sadece Samsun'un değil, tüm Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatına yön veriyor. Piazza AVYM, 140 bin m2'lik inşaat ve 63 bin 500 m2 kiralanabilir alanıyla Karadeniz Bölgesi'nin en büyük AVM yatırımını oluşturuyor.

Yerli, yabancı toplamda 160 markaya ev sahipliği yapan Piazza, toplamda 2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. Piazza, açıldığı 29 Mart 2013 tarihinden itibaren 12 milyon ziyaretçi ağırladı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Piazza 1. Yaşını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement