Samsun Terk Edilen Bebeğin 5 Yıl Sonra Bulunan Annesi ve Anneannesi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Samsun Terk Edilen Bebeğin 5 Yıl Sonra Bulunan Annesi ve Anneannesi Tutuklandı

Samsun Terk Edilen Bebeğin 5 Yıl Sonra Bulunan Annesi ve Anneannesi Tutuklandı

Terk edilen bebeğin 5 yıl sonra bulunan annesi ve anneannesi tutuklandıSAMSUN'da 5 yıl önce çalılıklar altında bulunduktan sonra devlet korumasına alınan kız bebeği terk eden annesi ve anneannesi üç gün önce bir ihbar üzerine yakalanarak, gözaltına alındı.

26.05.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terk edilen bebeğin 5 yıl sonra bulunan annesi ve anneannesi tutuklandı

SAMSUN'da 5 yıl önce çalılıklar altında bulunduktan sonra devlet korumasına alınan kız bebeği terk eden annesi ve anneannesi üç gün önce bir ihbar üzerine yakalanarak, gözaltına alındı. Evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen bebeğini terk ettiği belirlenen S.T. ile annesi S.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 2011 yılında meydana geldi. İddiaya göre olay tarihinde 17 yaşında olan S.T. evlilik dışı ilişkiden hamile kaldı. S.T. evde annesi S.S.'nin (42) yardımıyla bir kız bebek dünyaya getirdi. Anne ve kızı daha sonra bebeği bir poşet içerisine koyarak İlkadım İlçesi İstikamet Sokak'taki çalılıkların arasına bırakıp terk etti. Olay yerinden geçen bir vatandaş ağlama sesleri duyması üzerine çalılıkların arasındaki bebeği buldu. Durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği alarak Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürdü. Sağlık kontrolünden geçirilen bebek devlet korumasına alınarak yuvaya yerleştirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis bir ipucu bulamadı.

ANNE İHBARLA BULUNDU

Üç gün önce polisi arayarak ihbarda bulunan bir kişi olayla ilgili olarak şu an evli olan S.T. ile annesi S.S.'nin ismini verdi. Bunun üzerine anne ve kızı polis tarafından gözaltına alındı. S.T. ve devlet konumasında olan kız bebekten kan örnekleri alındı. Yapılan incelemede kız bebeğin S.T. ye ait olduğu belirlendi. S.T. ile annesi S.S. adliyeye çıkarıldı. Savcılık ifadesenin ardından bebek terki ve öldürmeye teşebbüs suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edilen anne ve kızı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Terk Edilen Bebeğin 5 Yıl Sonra Bulunan Annesi ve Anneannesi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement