Samsung Galaxy A3 ve A5'in Avrupa Fiyatı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy A3 ve A5'in Avrupa Fiyatı

Samsung Galaxy A3 ve A5\'in Avrupa Fiyatı

Samsung'un yeni gözbebekleri Avrupa pazarında ne zaman çıkacak?

03.12.2014 16:14
Hasan Uğur Nayır - -

Koreli şirket Galaxy Alpha ve Galaxy Note 4'te metal çerçeveye yer verdikten sonra, A serisi ile işi tamamen gövdeye yaydı. Kasası metal olan A serisinin iki üyesi A3 ve A5 resmiyete kavuştu. A7 sızıntılarla kendini belli etse de, halen duyurulmuş değil. A serisi telefonlar metal gövdesi ve uygun fiyatıyla Samsung'un stratejisinin önemli adımlarından biri. Bu durum heyecan verici olabilir, fakat görünüşe göre A3 ve A5 ilk aşamada küresel pazarı hedeflemiyor. En başta Çin ve Asya pazarına yönelikler. Galaxy A5 Çin'de şu anda mevcut, Galaxy A3 ise yıl sonunda çıkacak. Samsung'un her iki telefonun üretimini tam olarak karşılayamadığına dair bazı rivayetler de var.


Tüm bu gelişmeler yaşanırken Hollandalı perakendeci GSMWijzere, her iki cihazın ocak ayında stokta olmasını bekliyor. Herhangi bir resmi açıklama yok, yine de bu durum Galaxy A3 ve A5'in 2015'in ilk çeyreği için Avrupa bölgesinde çıkabileceğini gösteriyor.


Galaxy A5'in 410 euro, A3'ün ise 310 euro fiyata sahip olacağına dair yorumlar var (İsimsiz bir kaynağa göreyse 30-50 euroluk bir fark oynayabilir). Belki Samsung, A3 ve A5'i Galaxy A7 ile birlikte diğer pazarlar için aşamalı olarak çıkarabilir. Bu da muhtemel olasılıklardan biri olarak görülüyor.


Samsung'un metal kasalı yeni serisi için düşünceleriniz nedir? Sizce Koreli şirketin mobil pazarda stratejisi nasıl olmalı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy A3 ve A5'in Avrupa Fiyatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement