Samsung Galaxy C9 Modeli Hazırlanıyor - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy C9 Modeli Hazırlanıyor

Samsung Galaxy C9 Modeli Hazırlanıyor

Samsung metal kasa dönemine girişiyle birlikte büyük ilgi çeken Galaxy C serisine yeni bir üye olarak Samsung Galaxy C9 modeli yapımına hazırlanılıyor.

19.08.2016 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung metal kasa dönemine girişiyle birlikte  büyük ilgi çeken Galaxy C serisine yeni bir üye olarak Samsung Galaxy C9 modeli yapımına hazırlanılıyor.

Orta segment modeli olan Galaxy A serisi modellerinde büyük satış başarıları elde elden Samsung benzer özelliklere sahip Galaxy C serisini mayıs ayında tüketicilere sunmuştu. Serinin ilk olarak Galaxy C5 ve Galaxy C7 modellerinin yayınlanmasının ardından yeni üyesi Galaxy C9 modelinin üretimi ile ilgili bilgiler yayınlandı.

SamMobile internet sitesinin özel olarak yayınlandığı habere göre SM-C9000 model numarası olan yeni bir akıllı telefonun tanıtılacağını belirtiyor. Ancak şu an için kesin bir tanıtım tarihi bulunmuyor.

Samsung Galaxy C9 Özellikleri Neler?

Galaxy C9 akıllı telefonu hakkında kesin olarak bilgiler bulunmasa da bazı tahmini özellikleri bulunması yüksek olasılık içeriyor. 6 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran ile birlikte donanımsal olarak Snapdragon çip yonga setinin güç vermesi bekleniyor.

Galaxy C5 ve Galaxy C7 modellerinde kullanılan 4 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolama alanına yer verildi. Aynı şekilde buna yakın büyüklükte bir depolama alanı ve RAM kapasitesinin Galaxy C9 modelinde de kullanılması ihtimaller arasında.

Tamamen metal kaplama bir kasası olacak telefonun 16 MP arka kamera ve 8 MP ön kameranın yanında parmak izi tarayıcısı da Galaxy C9'un öne çıkan bazı özellikleri arasında yer alıyor.

Berkay Eke/

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy C9 Modeli Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement