Samsung Galaxy Note Edge Pahalı Mı? - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Note Edge Pahalı Mı?

Samsung Galaxy Note Edge Pahalı Mı?

Kavisli ekranıyla dikkat çeken Note Edge'in fiyatı ne kadar?

17.09.2014 18:14
Hasan Uğur Nayır - -

Apple sene sonuna doğru ürünlerini tanıtan tek firma değil. Samsung, IFA 2014'te Galaxy Note 4 ve Note Edge ile çıkarma yaptı. Her iki cihaz da gayet güzel gözüküyor. Samsung, kavisli ekranlı Edge ile cesur bir adım attı.


Dürüst olmak gerekirse gerçekten hoş bir atılım. Ama zaman içinde ne kadar yararlı olacağını göreceğiz. Ülkemizde çıkmayacak olan Note Edge'in eşsiz ekran özellikleri başka bir yerde olmasa da, bu özelliklere erişmek biraz fazlaya mal olabilir.


Rivayet fiyat


Weibo'da Jack_Zhu Njie ismiyle bilinen bir China Mobile çalşanı geçenlerde, Samsung Galaxy Note Edge'in fiyatını paylaştı. Cihaz Çin'de 7000 yuandan daha fazla, kabaca çeviri yaparsak 1139 dolara denk geliyor. Rivayet edilen bu fiyat yepyeni bir Note modeli için biraz pahalı. Ufak bir karşılaştırma yaparsak Galaxy Note 3 ilk çıktığında China Mobile'da 5399 yuandan yani 882 dolardan satılmıştı. Diğer operatörler China Unicom ve China Telecom'da phabletin fiyatı 5799 yuandı.


İlginçtir ki, öykü biraz daha farklı bir hal aldı. China Mobile'dan Zhu Nije ilk postu kaldırdı. Bunu takiben Galaxy Note 4'ün 26 Eylül'de yayınlanacağını düşündüren başka biri izledi. Aslında bugün çıkan bazı raporlar Kore'deki büyük operatörlerin 26 Eylül'de Galaxy Note 4'ü piyasaya sunmaya hazırlandığını ileri sürdü.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Note Edge Pahalı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement