Samsunspor'a Miniklerin Duygulandıran Bağışı - Son Dakika
Güncel

Samsunspor'a Miniklerin Duygulandıran Bağışı

İlkadım llçesi'nin Abdullah Paşa İlköğretim Okulu 2-A sınıf öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Samsunspor'a bağışlayınca duygulanan Kulüp Başkanı Emin Kar, "İnşallah biz de bu sezon onlara Süper Lig'i hediye edeceğiz" dedi.

18.04.2014 17:25

İlkadım llçesi'nin Abdullah Paşa İlköğretim Okulu 2-A sınıf öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Samsunspor'a bağışlayınca duygulanan Kulüp Başkanı Emin Kar, "İnşallah biz de bu sezon onlara Süper Lig'i hediye edeceğiz" dedi.

Öğrenciler, pazar günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunspor'u ziyaret etti. Öğrencilerin 1 ay boyunca kumbara içinde biriktirilen paraları teslim alan Başkan Emin Kar, duygu dolu anlar yaşadığını söyleken Samsunspor bardağı hediye ederken, "Çocuklarımızın bu davranışı her şeye değer. İnşallah bu sezon onlara Süper Ligi hediye edeceğiz" diye konuştu. Sınıf Öğretmeni Hüseyin Soytürk ise şöyle konuştu:

"Ders programı içinde yardım konusunu işliyorduk. Öğrencilerimiz harçlıklarından para biriktirip bir yere bağışlamayı teklif ettiler. Bir ay boyunca çocuklarımız harçlıklarını kumbaraya attılar. Sonunda ise bu parayı nereye bağışlayalım diye sınıfta anket yaptık. Hemen hemen hepsi Samsunspor'a yanıtını verdi. Biz de velilerimizle birlikte Samsun'un en önemli markası olan Samsunsporumuz'u ziyaret ettik ve biriktirdikleri parayı verdik"

Başkan Emin Kar, bu arada okula bir de Samsunspor forması hediye etti. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor'a Miniklerin Duygulandıran Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement