Samsunspor'da Erhan Altın Dönemi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Samsunspor'da Erhan Altın Dönemi Sona Erdi

Samsunspor\'da Erhan Altın Dönemi Sona Erdi

Ptt 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un yönetimi, internet sitesinde yaptığı açıklamada teknik direktörleri Erhan Altın'le yollarını ayırdığını duyurdu.

15.06.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un yönetimi, internet sitesinde yaptığı açıklamada teknik direktörleri Erhan Altın'le yollarını ayırdığını duyurdu.

Samsun'da bugün yönetimle masaya oturan Erhan Altın'ın görevine karşılıklı anlaşma sağlanarak son verildi. Toplantı sonrasında Samsunspor'un internet sitesinden yayınlanan açıklama şöyle:

"2014-2015 sezonunda futbol takımımızın teknik direktörü olarak görev yapan sayın Erhan Altın ile 15 Haziran 2015 tarihinde, karşılıklı anlayarak yollarımız ayrılmıştır. Erhanz Altın ve ekibine katkıları nedeni ile teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatlarında sağlık, sportif başarı ve mutluluklar dileriz."

Kararın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni eden Erhan Altın ise, "Şahsım ve Samsunspor'un önünü görmesi adına bir karar alınması gerekiyordu. Biz de yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik ve karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yeni sezonda Samsunspor'a başarılar diliyorum. İnşallah bizim finalde kaçırdığımız Süper Lig şansını önümüzdeki sezon yakalarlar" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor'da Erhan Altın Dönemi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement