Samsunspor'da Lig Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Lig Hazırlıkları Sürüyor

Samsunspor\'da Lig Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, milli maçlar nedeniyle ligde verilen arayı iyi değerlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

06.09.2014 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, milli maçlar nedeniyle ligde verilen arayı iyi değerlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Samsunspor, yarın akşam deplasmanda Orduspor ile hazırlık maçı yapacak. Kırmızı-beyazlılar bugün akşam saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nde bir antrenman yaptı. İdmanda teknik direktör Erhan Altın, futbolcularla idman sahasında kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan idman, kondisyon ağırlıklı çalışmayla sürdü. Daha sonra idman ayak tenisi ile son buldu.

Yarın akşam deplasmanda Orduspor ile oynayacakları hazırlık maçı hakkında konuşan teknik direktör Erhan Altın, "Milli maç arasını iyi değerlendiriyoruz. Hem hazır olmayan arkadaşlarımız hem de hafif sakatlığı olan arkadaşlarımız ve bizim açımızdan iyi bir ara oldu. Halen hazır olmayan ve sakatlıkları devam eden arkadaşlarımız var. Onları yarın deplasmanda Orduspor ile oynayacağımız maçta riske etmeyeceğim. Yarın Ordu'ya 21 kişilik bir kadro ile gideceğiz. Bizim için Alanyaspor adına taktiksel açıdan iyi bir hazırlık maçı olacak. Ordu'da ligde daha ağırlıklı oynayacağım arkadaşları oynatacağım ve daha sonrasında da değişiklikler yapacağım. Ayrıca kadroya alabileceğimiz arkadaşları da Ordu'da değerlendireceğiz. İyi bir maç olacağını ümit ediyorum. İnşallah galibiyetle döneriz ama böyle maçlarda önemli olan galibiyet değil, önemli olan taktiksel olarak neler verdik ve neler alabiliyoruz ona bakacağız" dedi.

HER MAÇA 3 PUAN PAROLASI

Ligde her maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını ifade eden Altın, "İlk lig maçında istediklerimizi sahaya yansıtamadık ama bu bir süreçtir. Birkaç maç geçtikten sonra adaptasyon dönemini atacağız. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Onları birbirlerini tanımaları biraz zaman alacağız. Biz iyi bir takımız ve inanıyorum ki her maçta iyi işler yapacağız. Bütün maçlarımızı 3 puan için oynayacağız. İnşallah Alanyaspor deplasmanında da 3 puanı hanemize yazdıracağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Lig Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement