Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Yüksek Tempoda Çalışıyoruz - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Yüksek Tempoda Çalışıyoruz

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Yüksek Tempoda Çalışıyoruz

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Yeni teknik direktörümüz Ümit Özat nezaretinde çalışmalarımız yüksek tempoda devam ediyor" dedi.

20.07.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Yeni teknik direktörümüz Ümit Özat nezaretinde çalışmalarımız yüksek tempoda devam ediyor" dedi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Erhan Altın'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu uzun arayışlar sonrasında Ümit Özat ile dolduran kırmızı beyazlılarda tempo bir an olsun düşmüyor. Ümit Özat'ın takıma önemli katkı sağlayacağına inandığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Kendisi genç ve hırslı bir teknik adam. Onun bu hırsının futbolcularada yansıyacağına eminim. Bu da başarıyı beraberinde getirecek" dedi.

ATEŞ: "OFOEDU KAÇMADI İDMANDA"

Çalışmaların yüksek tempoda sürdüğünü ifade eden Metin Ateş, "Şu anda takım içerisinde hiçbir sıkıntı yok. Bir yerel gazetede başarılı futbolcumuz Ofoedu hakkında hoş olmayan haberler yer almış. Sanırım haberi yapan arkadaş benim açıklamalarımı yanlış anladı. Ben Ofoedu'nun dün idmanda olmadığını, yarın da gelmemesi halinde gerekli işlemlerin yapılıp noter tespiti gerçekleştirileceğini söyledim. Ancak arkadaşımız Ofoedu'nun kaçtığını sanmış. Böyle bir durum söz konusu değildir. Ofoedu, dün akşam saatlerinde tesislere gelmiş ve bu sabah da takımla birlikte antrenmana çıkmıştır. Bu tarz haberler takımımıza fayda değil, kesinlikle zarar verir" diye konuştu.

CANBERK AYDIN İDDİALI

Bu arada kırmızı beyazlı takımın genç futbolcuları, performansları ile göz doldurdu. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü gerçek performansını sahaya yansıtamayan Canberk Aydın, idmanlardaki temposu ile beğeni topladı. Bu sezon her şeyin daha farklı olduğunu söyleyen Canberk, "Çok iyi çalışıyoruz. İnşallah bu sezon hiçbir sakatlık sorunu yaşamayacağım ve takımıma verebildiğim en büyük katkıyı sağlayacağım"dedi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ateş: Yüksek Tempoda Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement