Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Orduspor Mağlup Olmaya Gelmiyor" - Son Dakika
Güncel

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Orduspor Mağlup Olmaya Gelmiyor"

Samsunspor Teknik Direktörü Altın: "Orduspor Mağlup Olmaya Gelmiyor"

Ptt 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Hiçbir maç oynanmadan mücadele etmeden kazanılmaz. Sonuçta Orduspor buraya teslim olmaya gelmiyor" dedi.

08.04.2015 17:12

Ptt 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Hiçbir maç oynanmadan mücadele etmeden kazanılmaz. Sonuçta Orduspor buraya teslim olmaya gelmiyor" dedi.

Erhan Altın, Şanlıurfaspor deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için kötü bir sonuç olmadığını söyledi. Hedefe giden yolda özellikle ilk 6 içerisindeki rakiplerden alınan her puanın değerli olduğunu ifade eden Erhan Altın, şöyle konuştu:

"Kazanamadığımız için üzgünüz. Rakiplerimizin mağlup olduğu haftada bizim sahadan 3 puanla ayrılmamız çok iyi olurdu. Ancak 1 puanda kötü puan değil. Artık önümüzdeki Orduspor maçına odaklandık. Tek düşüncemiz bu."

Hiçbir maçın oynanmadan ve mücadele etmeden kazanılamayacağını söyleyen Erhan Altın, şöyle devam etti:

"Şu anda 8 final maçımız kaldı. Bunlardan bir tanesi de Orduspor karşılaşması. Biz her zaman rakiplerimize saygı gösteriyoruz. En ufak bir konsantrasyon eksikliği yaşamadan sahaya çıkmalıyız. Sonuçta Orduspor buraya teslim olmaya gelmiyor. Onlar da uzun süredir maç kazanamıyor. Bizi yenmek, mücadele etmek için sahaya çıkacaklar. Kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Artık hiçbir maçımız kolay değil."

Hedefleri bulunan bir takım olduklarını ve buna camia olarak hep birlikte ulaşmaları gerektiğini vurgulayan Erhan Altın, bu yüzden taraftarlarını maçlarına beklediklerini belirtirken şöyle dedi:

"Bizim onlara ihtiyacımız var. Benim takımım taraftarıyla coşan, taraftarıyla bütünleşen bir takım. Taraftarlarımız bizi destekliyor ancak tribünlerin biraz daha dolmasını istiyoruz. Onlar bunu yaptığında biz de yavaş yavaş adımlarımızı bilinçli şekilde atarak, kontrollü şekilde ilerleyerek hep birlikte mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum."

Fenerbahçe'ye yapılan saldırı hakkında da konuşan teknik direktör Erhan Altın, şu ifadeleri kullandı:

"Yapılan saldırıyı kınıyorum. Orada o olayı yaşayan Fenerbahçe teknik heyetine, futbolcularına, personeline, Fenerbahçe camiasına ve otobüsün şoförüne geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Keşke böyle olaylar hiç yaşanmasaydı. Ancak birkaç kişinin yaptığı bu olayı koskoca bir şehre ve o şehrin takımına mal etmemeliyiz. Zaten Fenerbahçe camiası da bunu vurguladı. Fakat ben liglerin ertelenmesini doğru bulmuyorum. Çünkü bu olayı yapanlar belki de bu düşünce ile yaptı. Yani bu saldırıyı gerçekleştirenlerin istekleri gerçekleşmiş oldu. Ben liglerin devam etmesi taraftarıydım. Çünkü bu şekilde sanki olayı kabullenmiş gibi olduk. Bu durumda Fenerbahçe camiasını ayrı tutulmalıydı. Onların maçları ertelenip, lig devam edebilirdi." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsunspor Teknik Direktörü Altın: 'Orduspor Mağlup Olmaya Gelmiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement