San Francisco'da İnsan Dişine Benzeyen Dişi Olan Balık Tutuldu - Son Dakika
Dünya

San Francisco'da İnsan Dişine Benzeyen Dişi Olan Balık Tutuldu

San Francisco\'da İnsan Dişine Benzeyen Dişi Olan Balık Tutuldu

San Francisco körfezinde balıkçılık yapan bir adamın oltasına takılan balık hayret uyandırdı. Balığın insan dişine benzer dişleri var. Balıkçı vahşi yaşam yetkililerine teslim etti.

01.06.2016 17:15  Güncelleme: 17:29

San Francisco körfez alanında balıkçılık yapan bir adam oltasını küçük bir gölcüğe atıp çektiğinde olağan üstü bir şey ile karşılaştı. Çünkü tuttuğu balığın diğer tüm baklıkların aksine insana benzeyen dişleri vardı

OLTANIN İPLERİNİ ÇİĞNEYEBİLİYOR

Juan Gallo isimli balıkçı Petaluma'da bulunan Lucchesi Park'taki gölette tuttuğu balığın sudan çıkarıldığı zaman olta iplerini çiğneyebildiğini söyledi.

Balıkçı ayrıca, "Balığı ilk sudan çıkarıp yere bıraktığımda hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüğümü söyleyebilirim." dedi.

YASAK OLMASINA RAĞMEN BULUNUYOR

Pirana balığı Kuzey California'nın soğuk sularına özgü olmamasına rağmen bölgedeki balık satıcılarında eyeletteki bu tür balıkların satılması yasak olmasına rağmen bulunabiliyor.

İNSANLAR SATIN ALIP GÖLE BIRAKIYOR

Sacramento Ekzotik Akvaryumun'da taze su balık uzmanı olarak çalışan Matthew Gimlen, piranha balığı ile yakın ilişkisi olan bu tür balıkların, insanların bu balıkları satın alıp göle atmalarından dolayı bölgedeki bazı göletlerde bulunabildiklerini söyledi.

VAHŞİ YAŞAM DAİRESİ TESLİM ALMAZSA YANINDA TUTACAK

The İndependent gazetesine konuşan ve pirana balığını kirli olarak açıklayan Gimlen, balıkların özellikle suyun dışı sıcak olduğu için yılın bu vakitlerinde bulundukları suya alıştıklarını ama kış ayına kadar öldüklerini söyledi.

Sıra dışı balığı tutan, Gallo balığı California Balık ve Vahşi Yaşam Daire'sine teslim etmeye çalıştığını söyledi. Ama balığın kabul edilmemesi halinde balığı yanında tutacağını ve balığın içini dolduracağını ekledi.

YETKİLİLER: BU TÜR BALIKLARI GÖLLERE ATMAYIN

California Balik ve Vahşi Yaşam dairesi balıkçılara göl ve göletlerde tuttukları balıkları kesinlikle göl ve ya göletlere tekrar bırakmamalarını ve tuttukları balıkları dondurup yetkililer ile irtibata geçmelerini önerdi.

Son Dakika Dünya San Francisco'da İnsan Dişine Benzeyen Dişi Olan Balık Tutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vandan yavuz: En vahşi yaratık insan degilmiki 5 1 Yanıtla

Advertisement