Sanal Alem Bir Ailenin Daha Hayatını Kararttı" - Son Dakika
Yerel

Sanal Alem Bir Ailenin Daha Hayatını Kararttı"

Sanal Alem Bir Ailenin Daha Hayatını Kararttı"

Aydın’da liseyi açıktan okuyan ve bir terzinin yanında çıraklık yapan 17 yaşındaki Yankı’dan bir haftadır haber alınamıyor.

18.03.2015 08:59

Aydın'da liseyi açıktan okuyan ve bir terzinin yanında çıraklık yapan 17 yaşındaki Yankı'dan bir haftadır haber alınamıyor. Yankı'nın internet aracılığıyla tuzağa düşürülüp kaçırıldığını iddia eden ailesi, kızlarının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre; Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Çeştepe Mahallesi'nde yaşayan ve Efeler ilçe merkezinde terzilik yapan bir akrabasının yanında çıraklık yapan Yankı Kılıç'tan 10 Mart'tan bu yana haber alınamıyor. Kızlarını kaybolduğu günün akşamından beri arayan Aile, kızlarının internet aracılığı ile tuzağa düşürdüğü kızları kaçırmaktan sabıkalı bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti. İlgili kişinin isim ve adres bilgilerini polis ve jandarmaya teslim etmelerine rağmen kızlarından halen haber alamadıklarını belirten Yankı'nın babası Mahmut Kılıç, kızını görenlerin ya da yerini duyanların insanlık namına güvenlik güçlerine ve kendisine 0541 510 3155 numaralı telefondan haber verilmesini istedi.

Bir haftadan bu yana Yankı'yı aradıklarını ve çaresiz durumda olduklarını belirten Baba Mahmut Kılıç, "Kızım Lise'yi açıktan okuyor bir yandan da bir akrabamızın yanında terzi çıraklığı yapıyordu. Geçen hafta eve gelmesi gecikti. Bir haftadır arıyoruz araştırıyoruz yok. Bu arada yaptığımız araştırmada kızım internette biri ile görüşmüş. O kişi de daha önce İnternetten görüşüp tanıştığı kişileri kaçırıp zarar veren 24 yaşlarında biriymiş. Nazilli'de olduğunu öğrendiğimiz bu kişinin fotoğrafını, adını soyadını ve eşkalini güvenlik güçlerine teslim ettik. Kendimiz de anne babası ayrı yaşayan bu şahsın annesinin evine gidip sorduk. Kaçıran kişi de kızım da ortalıkta yok. Ne olur yetkililer kızımı bulsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanal Alem Bir Ailenin Daha Hayatını Kararttı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement