Sandıklı Belediye Başkanı Çöl, Minik Sporcuları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sandıklı Belediye Başkanı Çöl, Minik Sporcuları Ziyaret Etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yaz sporları etkinlikleri kapsamında, Sandıklı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen basketbol, voleybol ve masa tenisi kurslarını ziyaret etti.

28.07.2016 15:56

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yaz sporları etkinlikleri kapsamında, Sandıklı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen basketbol, voleybol ve masa tenisi kurslarını ziyaret etti.

Çöl, ziyarette, kurs öğretmeni Hakan Yalçın'dan öğrenciler hakkında bilgi aldı.

Sandıklı Belediyesinin destekleriyle bu yıl kurslara rekor katılım olduğunu belirten kurs öğretmeni Yalçın, kurslara 300 öğrencinin katıldığını ve haftanın beş günü kursların düzenlendiğini belirterek kursların beş öğretmen nezaretinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Sandıklı Belediyesinin destekleriyle kursların oluştuğunun unutulmaması gerektiğini vurgulayan Yalçın, "Kurslarımız bu sene çok ilgi görmekte, gurbetçi vatandaşlarımızın çocukları da kursumuzu tercih etmekte. Sporun ve sporcunun en iyi yere gelmesi için Sandıklı Belediyesi, Gençlik Spor ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde çalışarak Sandıklı'nın spor çıtasını daha yükseklere çıkartmak hedefimizdir." dedi.

Sandıklı'daki sporun sadece spor salonu ile sınırlı olmadığını belirten Belediye Başkanı Çöl, "Sandıklı'da mahallelerimize yapmış olduğumuz basketbol ve halı sahalarımız ile sporu tabana yayarak, sporcu olmak isteyen ve bu branşlarda kendini yetiştirmek isteyen kardeşlerimize her zaman destek vereceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor sahalarına gelmeleri ve sağlıklı kalabilmeleri için gereken tüm desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı Belediye Başkanı Çöl, Minik Sporcuları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement