Sandıklı Belediye Başkanı Çöl'ün Bıçaklı Saldırıya Uğraması - Son Dakika
Güncel

Sandıklı Belediye Başkanı Çöl'ün Bıçaklı Saldırıya Uğraması

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, uğradığı bıçaklı saldırıyla ilgili, "Çok şükür dualar sayesinde bu menfur saldırıdan yara almadan kurtulduk. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar.

13.06.2016 17:10

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, uğradığı bıçaklı saldırıyla ilgili, "Çok şükür dualar sayesinde bu menfur saldırıdan yara almadan kurtulduk. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar. Biz bu göreve, belediyeyi peşkeş çekmek için değil, 34 bin Sandıklılı hemşehrimin emanetine sahip çıkmak için geldik." dedi.

Çöl, cuma günü yaşanan olayla ilgili, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye ve halka hizmet amacıyla göreve talip olduğunu söyledi.

Çıktıkları kutlu yolda çeşitli zorluklar olduğunu bildiğini belirten Çöl, "Bundan önce de belediye başkanlık makamına yapılan saldırı gibi, mukaddes ramazan ayında cana kasteden bu saldırı da Allah'ın izniyle bizi durduramayacaktır." diye konuştu.

Yaptıkları hizmetleri görmezden gelen, ismi ve kimlikleri belli olmayan, sosyal medya hesaplarının ardına saklanarak, asılsız beyanat ve düzmece haberlerle kamuoyunu yönlendirilmeye çalışanların, ülkeye ve Sandıklı'ya en ufak bir hizmetinin olamayacağını ifade eden Çöl, şunları kaydetti:

"Menfur saldırıyı kınamak yerine, sanki hak aramakmış gibi göstererek saldırıyı ve saldırganı haklı çıkarmaya çalışan bu kişiler karşısında söylenecek tek söz, 'bu kutlu hizmet yolunda bizi asla kimse durduramaz'. Gece gündüz demeden, ailemizden fedakarlık ederek, memleketimize hizmet etmeye çalıştıkça şahsıma ve ekibime karşı propagandalar yapılıyor, derebeylik yapılıyor, makam odamız basılıyor, canımıza kastediliyor. Canımıza kasteden saldırgan ile herhangi bir husumetim bulunmamaktadır. Söz konusu olay yargıya intikal etmiş olup, saldırının arkasındaki gerçekler de gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Bunları önce Allah'a, sonra bu memleketin cumhuru olan sizlerin vicdanına havale ediyorum. Siz her şeyin doğrusunu bilirsiniz. Allah'tan başka kimseden ne korkumuz ne de çekincemiz var. Aldığımız hayır dualar bize yeter. Çok şükür dualar sayesinde bu menfur saldırıdan yara almadan kurtulduk. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar. Biz bu göreve, belediyeyi peşkeş çekmek için değil, 34 bin Sandıklılı hemşehrimin emanetine sahip çıkmak için geldik."

Çöl, yaşanabilir ve müreffeh bir Sandıklı'yı hemşehrileri ile inşa etmek için gayret edeceklerini dile getirerek, "Bu uğurda yolumuza çıkan hiçbir engele, engel çıkaran zorba ve derebeylerine prim vermeyeceğiz. Halkımızın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Şer odaklarına, çıkar ilişkisi kuranlara, halka hizmet yeri olan belediyenin malına el uzatanlara fırsat vermeyeceğiz. Şirin görünmeyeceğiz, memleketimizin daha da gelişmesi için mücadeleye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı Belediye Başkanı Çöl'ün Bıçaklı Saldırıya Uğraması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement