Sandıklı Belediye Başkanı Çöl'ün Bıçaklı Saldırıya Uğraması - Son Dakika
Güncel

Sandıklı Belediye Başkanı Çöl'ün Bıçaklı Saldırıya Uğraması

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün bıçaklı saldırıya uğramasının ardından vatandaşlar destek ziyaretlerini sürdürüyor.

22.06.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün bıçaklı saldırıya uğramasının ardından vatandaşlar destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Çöl'ü makam odasında ziyaret edenz vatandaşlar, verdikleri desteği tekrarlarken, her zaman yanlarında olduklarını ifade ediyorlar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Çöl, "Tüm gayretimizi yaşanabilir müreffeh bir Sandıklı'yı hemşehrilerimiz ile birlikte inşa etmek için harcayacağız. Bu uğurda yolumuza çıkan hiçbir engele, engel çıkaran zorba ve derebeylerine prim vermeyeceğiz." dedi.

Çöl, halkın emanetine sonuna kadar sahip çıkacaklarını ifade ederek, "Şer odaklarına, çıkar ilişkisi kuranlara, halka hizmet yeri olan belediyenin malına el uzatanlara fırsat vermeyeceğiz. Şirin görünmeyeceğiz, memleketimizin daha da gelişmesi için mücadeleye devam edeceğiz. Şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi, alaka ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı Belediye Başkanı Çöl'ün Bıçaklı Saldırıya Uğraması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement