Sandıklı'da Sanimder Bilgievi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da Sanimder Bilgievi Açıldı

Sandıklı\'da Sanimder Bilgievi Açıldı

Afyonkarahisar Sandıklı İmam Hatip Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SANİMDER) “Bilgievi” açılışı gerçekleştirildi.

12.06.2015 16:42

Afyonkarahisar Sandıklı İmam Hatip Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SANİMDER) "Bilgievi" açılışı gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Ramazan Ayyıldız açılışta yaptığı konuşmada, derneğin 2011 yılında kurulduğunu kaydederek, amaçlarının gençliğin imanlı, kuranlı, vatanını, bayrağını seven ve başta ana babasına, büyüklerine saygı gösteren, küçüklerine şefkat kanadını geren ideal bir gençlik yetişmesinde ipin bir ucundan tutmak olduğunu kaydetti. Başkan Ayyıldız konuşmasında şunları söyledi:

"Gençlerimizin maddi ve manevi sorunlarına ve eğitim hayatına yardımcı olalım. İhtiyaçlarını gidermeye gayret edelim. Ahlak ve iffet abidesi bir gençlik yetişmesinde taşın altına ellerimizi koyalım dedik derneğimizi Sandıklı'mıza kazandırdık. SANİMDER Bilgievimizde öğrencilerimizi, mezunlarımızı gönül veren dostlarımızı bir araya getirmek. Öğrencilerimizin bilgi seviyelerini yükseltmek, ahlak ve iffet abidesi olarak vatanını seven, bayrağını seven, büyüklerine ana babasına saygılı davranan Peygamberimizin yolunda bir genç olmaları için çalışacağız. Maddi ve Manevi ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız."

SANİMDER Bilgievi açılışına Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Tarım Gıda Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Aktaş, MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Öztopbaş, Mevlüt Özaydın, İsmail Özaslan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da Sanimder Bilgievi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement