Sandıklı'da Yeni Park Yapımı - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Yeni Park Yapımı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde belediyesi tarafından İstasyon caddesi üzerinde yapılan Cumhuriyet parkının yapımına hız verildiği bildirildi.

26.01.2016 13:01

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde belediyesi tarafından İstasyon caddesi üzerinde yapılan Cumhuriyet parkının yapımına hız verildiği bildirildi.

Sandıklı'da daha önce hizmete giren Kent parkın büyük beğeni topladığını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, vatandaşların kendilerine benzer parkları ilçenin farklı bölgelerine yapılması için talep getirdiklerini söyledi.

Bunun üzerine Sandıklı Belediyesi tarafından bir çalışma başlatıldığını ifade eden Çöl, yeni yapılacak olan "Cumhuriyet Parkının içerisinde, yeni nesil çocuk oyun grupları, üstü kapalı ve üstü açık oturma alanları, süs havuzları ve yeşil alanları ile vatandaşların hoş vakit geçirebilecekleri güzel bir parkı daha ilçeye kazandıracaklarını kaydetti.

Yeni yapılacak modern parklarla ilçenin çehresinin değişeceğini ifade eden Çöl sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sandıklı'ya 'Kent Park' kadar modern bir park kazandırmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Hemşehrilerimizin hem yaz hemde kış aylarında faydalanabilecekleri bir yeni nesil park yapıyoruz. İnşallah yaz aylarında faaliyete açarak Sandıklı'nın bu alandaki eksikliğini kapatmış olacağız. İşletmesini yine Sandıklı Belediyesi olarak bizler yapacağız. Halkımıza kaliteli hizmet verecek olan yeni Cumhuriyet parkımız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Yeni Park Yapımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement