Sandıklı'da "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" Paneli - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" Paneli

Sandıklı\'da "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" Paneli

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksek Okulu ve Sandıklı Belediyesi tarafından, “Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı” İsimli bir panel düzenlendi.

08.05.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksek Okulu ve Sandıklı Belediyesi tarafından, "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" İsimli bir panel düzenlendi.

Termal bir otelde gerçekleştirilen panele Sandıklı'daki girişimci kadınların yanı sıra Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve AKÜ Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar katıldı. Panelin Moderatörlüğünü Duygu Kızıldağ gerçekleştirirken, panelde İl Kadın Girişimciler Komitesi (İKG) Başkanı Berna Tokman, Zafer Kalkınma Ajansı İl Koordinatör Vekili Hasan Bulut Bilir bir konuşma yaparak kadın girişimciliğinin önemine vurgu yaptılar. Panelde konuşan Gürpınar ise şunları söyledi:

"Üniversitelerin görevlerinden birisi de hazırlamış olduğu bilimsel ve kültürel etkinliklerle bölgenin yerel dinamiklerine önderlik yapmak, ufuk açmaktır. İşte bu amaçla Sandıklı Belediye Başkanlığı ile birlikte düzenlediğimiz Sandıklılı girişimci iş hanımlarına ve ülkemizin gelecekteki iş hanımlarına, bayan öğrencilerimize yönelik panelimize yoğun bir katılımın olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Gerek kalkınma ajansı ve TOBB il kadın girişimciler kurulunun ve gerekse rol modellerinin yapmış oldukları açıklamalar son derece faydalı olacaktır."

Panelin sonunda Kaymakam Faik Arıcan ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından katılımcılara teşekkür belgeleri verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da 'Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement