Sandıklı Kent Meydanı" Projesi - Son Dakika
Güncel

Sandıklı Kent Meydanı" Projesi

Sandıklı ilçesinde yapımına başlanan "Sandıklı Kent Meydanı" projesinin yapımında çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

10.05.2016 15:34

Sandıklı ilçesinde yapımına başlanan "Sandıklı Kent Meydanı" projesinin yapımında çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

İlçenin en önemli projesi olarak nitelendirilen ve yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda, yapılacak kent meydanında 3 katlı otopark ve alış-veriş merkezleri, kafeler gibi sosyal tesislerin yanında meydanda dinlenme yerleri ve yeşil alanlar oluşturulacağı belirtildi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada, çalışmalar yapılırken tek düşüncelerinin yıllardır bir çivi dahi çakılmayan Sandıklı'nın hak ettiği yere gelmesi olduğunu söyledi.

Belediyeye ait hiçbir taşınmazın satılmadığını belirten başkan Çöl, projeleri tamamen belediyenin kendi imkanları ile yaptıklarını ifade etti.

Belediyenin kaybettiği itibarı geri kazandırdıklarını aktaran Çöl, şöyle konuştu:

"Bu projeleri hayata geçirerek belediyemizin bizden önce kaybettiği itibarını ve güvenini geri kazandırdığımızı düşünüyorum. Belediye olarak bu ve buna benzer daha pek çok projeyi siz değerli hemşerilerimiz ile buluşturmak için yoğun bir çaba göstermekteyiz. Destekleriniz ve teveccühleriniz için tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı Kent Meydanı' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement