Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir'de Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir'de Çalışmalara Başladı

Viranşehir’de pazar esnafının hijyenik ortamda çalışması için harekete geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kapalı semt pazarı yapmak için inşaat çalışmalarına başladı.

14.06.2016 14:56

Viranşehir'de pazar esnafının hijyenik ortamda çalışması için harekete geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kapalı semt pazarı yapmak için inşaat çalışmalarına başladı.

Daha önce Büyükşehir Belediyesince alan belirleme çalışması yapan ekipler, ilçenin Bahçelievler Mahallesindeki bölgede çalışmalara dün itibari ile start verdi.

Viranşehir'de ilk etapta 2 kapalı semt pazarının yapılacağını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli, yapılacak olan kapalı semt pazarlarının ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak emeği geçen herkese teşekkür etti. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Milli, " kapalı semt pazarında artık halkımız daha temiz ve hijyenik ortamda alışveriş yapabilecek. Pazar esnafımız ise hijyenik ortamda yazın güneşten, kışın ise yağmur ve kardan korunmuş olacak " dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bahçelievler Mahalle Muhtarı İsa Kuş ise, Viranşehir'de inşa edilecek olan modern kapalı semt pazarının ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Viranşehir İlçe Koordinatörlüğüne teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir'de Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement