Şanlıurfa'da Muharrem Ayı Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Muharrem Ayı Etkinlikleri

Şanlıurfa\'da Muharrem Ayı Etkinlikleri

Muharrem ayı dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Aşure Kardeşliktir" etkinliğinde 7 bin kişiye aşure ikram edildi.

03.11.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören aşure etkinliğinde Başkan Celalettin Güvenç, halka aşure ikramında bulundu.

Etkinliğe katılanlara aşure ikram eden Başkan Güvenç, Hicri Takvime göre yılbaşı olan Muharrem ayının tüm İslam âlemi ve Şanlıurfalılara hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara15 bin kişilik aşure dağıtılacağı bunun 7 binini Şanlıurfa merkezde şu anda dağıttıklarını ifade eden Başkan Güvenç, 7 bin kişilik aşureyi ise Pazartesi günü saat 11.00'da Suruç'ta geçici barınma alanlarında dağıtımının gerçekleşeceğini kaydetti. Güvenç, halkın aşure etkinliğine ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kalabalığı görüyorsunuz halkımıza teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Suruçta'da dağıtım yapacağız. Allah kabul etsin, Muharrem ayını kutluyoruz, halkımızı selamlıyorum" şeklinde konuştu.

ÖMER DÖNGELOĞLU ŞANLIURFA'YA GELİYOR

Ayrıca Aşure etkinlikleri kapsamında 5 Kasım Çarşamba Günü Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak, Şanlıurfa'ya gelecek olan Ömer Döngeloğlu; Mehmet Akif İnan Konferans ve Sergi Salonu'nda(Urfa City AVM) Saat 19.00'da sevenleriyle bir araya gelecek. Programda "Aşure Kardeşliktir" adlı konferansta ayrıca bin adet aşure ikramı yapılacaktır. Program dâhilinde Grup Dergah da ilahi ezgileriyle programda yer alacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Muharrem Ayı Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement