Şanlıurfa'daki Olaylar - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'daki Olaylar

Şanlıurfa’da dün akşam başlayan olaylar nedeniyle müdahalelerin yapıldığı noktaları denetleyen Emniyet Müdürü de biber gazından etkilendi.

08.10.2014 09:07

Şanlıurfa'da dün akşam başlayan olaylar nedeniyle müdahalelerin yapıldığı noktaları denetleyen Emniyet Müdürü de biber gazından etkilendi. Olaylarda göstericiler iki marketi ateşe verirken, bir semt polikliniği ile otobüs duraklarına da zarar verdi.

Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda izinsiz gösteri yapan gruba polis müdahalesi ile başlayan olaylar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Polis, müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan eylemcileri ara sokaklardan da çıkarmayı başardı. Müdahalenin yapıldığı sokakları denetleyen Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı atılan göz yaşartıcı bombalardan etkilendi. Denetlemelerini gaz maskesiz sürdüren Emniyet Müdürü Pınarbaşı, bir süre sonra aracına binerek, güvenlik tedbirlerinin alındığı başka bir noktaya geçti.

Bazı mahallelere de sıçrayan olaylar, eylemcilerin evlerine girmesi ile son bulurken, Emniyet Müdürü Pınarbaşı ise olaylar sonlandırılana kadar müdahaleleri sokaktan yönetti. Olaylarda ise devrilen çöp konteynerleri ve taşlarla yollar kapatılırken, Bağlarbaşı ve Devteşti mahallelerinde bulunan iki market göstericiler tarafından yakıldı. Her iki marketin büyük hasar gördüğü olaylarda göstericiler bir semt polikliniğine ve otobüs duraklarına da zarar verdi. - ŞANLIURFA

Şanlıurfa\'daki Olaylar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'daki Olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement