Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Kentteki eğitim yatırımları değerlendirildi

06.12.2013 15:16

Şanlıurfa'da kentte yapılan eğitim yatırımları değerlendirildi.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, valilik toplantı salonunda düzlenen toplantıda Vali vekili Ramazan Seçilmiş, milli eğitim yetkilileriyle yıl içinde il genelinde yapılan eğitim yatırımlarını görüştü.

Seçilmiş yaptığı açıklamada kentte yapılacak 3 bin 509 derslik 230 okul inşaatıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yapılan okulların sağlıklı ve kaliteli olması için zaman zaman denetimlerde bulunduklarını hatırlatan Seçilmiş, "Amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızı daha iyi okullarda, daha iyi sınıflarda okutmak. Bunun için bizler kaymakam arkadaşlarımız ve yetkililerle birlikte seferber olduk, çalışıyoruz" dedi.

Viranşehir Belediyesi'nin çalışmaları

Viranşehir Belediyesi hizmet binasında çocuk  kreşi hizmete girdi.

Belediye binasında düzenelen törende hizmete açılan kreşte 3 eğitmen ve 2 yardımcı eğitmenin görev yapacak, kreşte uyku odaları, mutfak ve oyun odalarının yanı sıra 3 derslikte bulunuyor.

Kreşin açılışın gerçekleşterine Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, yetkililerden bilgi aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Suna Uluğtürken, yaptığı açıklamada  eğitimin insan ve toplum yaşamında fizyolojik ihtiyaçlardan sonra gelen en önemli olgu olduğunu belirtterek çocuk eğitimin önemini anlattı.

Konuşmaların ardından palyaço gösterisi yapıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement